MogelijkMakers

De MogelijkMakers kunnen u helpen

Ondernemen gaat in de gemeente Heusden hand in hand met samenwerken. De afgelopen jaren heeft dat geleid tot een klimaat waarin ondernemers alle ruimte hebben om hun ambities waar te maken. Ruimte ook om te groeien en bedrijfsruimte uit te breiden. Onze gemeente biedt plek aan een grote diversiteit aan bedrijven. Van hoogwaardige bedrijvigheid op bedrijvenpark Het Hoog tot zwaardere industrie op Metal Valley. Ook voor kleinschalige kantooractiviteiten biedt de gemeente Heusden mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfskavel in de gemeente Heusden, dan kunt u rekenen op een optimale begeleiding door een medewerker van de gemeente Heusden. Deze zogenoemde MogelijkMaker is uw vaste contactpersoon. U hoeft dus niet langs allerlei loketten. Zij beantwoordt al uw vragen en biedt ondersteuning waar nodig. Zij laat u zien welke bedrijfskavels te koop zijn en geeft u praktisch advies, zowel voor, tijdens als na de aankoop van een bedrijfskavel. Zij kijkt ook graag mee naar uw wensen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt. Zo helpen we uw ambities maximaal waar te maken.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Ester van Wendel de Joode, een van onze MogelijkMakers. Zij helpt u graag en maakt graag een afspraak voor een kennismaking en eerste adviesgesprek.

> Neem contact op met de MogelijkMakers